Myytävät yritykset:

Senior Living Apartments of Lapland

Aloita uusi vaihde elämässäsi ja tule toteuttamaan uudenlainen hyvinvointiin, kuntoutukseen ja matkailuun keskittyvä hoiva-alan konsepti Lappiin. Myynnissä erinomaisesti tarkoitukseen soveltuva kiinteistökokonaisuus, jonka voit muokata tarpeittesi ja tavoittesi mukaiseksi. Kohteessa lisäksi viihtyisä puistomainen ranta-alue, johon toiminnan kasvaessa on mahdollisuus rakentaa lisätiloja. Voit olla operaattori, investori tai molempia. Ota reilusti yhteyttä niin kerron lisää.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Julkisivukuva-Lapinleijona-1024x683.jpg
Jämerä täysbetoninen rakennus. Kolme kerrosta yhteensä 1200 m2.
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Jokimaisema-1.jpg
Rauhallinen rantaviiva.
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on DJI_0151-1024x767.jpg
Piha-alue rajoittuu Ounasjokeen ja toisella puolen tiehen Rovaniemi-Levi. Ranta-alueen koknaisala on noin 2,7 hehtaaria.

https://www.lapland.fi/fi/business-2/magic-light-river-hotellihanke/
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Myytava-alue-pdf-1024x408.jpg
Kokonaisalue 4,5ha + metsa-alue n. 36 hehtaaria option kanssa. Rantaviivaa yhteensä jopa 350 metriä.

Taustaa, idea

Lappi kiinnostaa niin ulkomaisia kuin kotimaisia matkailijoita ja isossa kuvassa alalla on erittäin positiivinen vire. Seniorimatkailijoiden määrä kasvaa ja hyvinvoinnin ja terveyden palveluista on kysyntää. Nykyajan seniorit ovat usein hyväkuntoisia ja vaativat ihan eri palveluja kuin ennen. Lapin luonto tarjoaa erilaisen elämyksen kaiken kokeneille senioreille. Tavoitteena on heidän viihtyminen sekä henkisen- että fyysisen hyvinvoinnin kohottaminen eri pituisilla loma- ja kuntoutusjaksoilla unohtamatta läheisten läsnäoloa kohteessa. Ja tietysti kohteessa voi majoittua myös ”tavallinen turisti”.

Missä näitä seniori-ikäisille tarkoitettuja matkailupalveluja tarjotaan? Vastaus on: SINÄ tässä kohteessa! Tässä unelmakohde sinulle, joka tunnet alan ja haluat laajentaa yritystoimintaasi ja/tai aloittaa yrittäjänä. Kohteella on edellytykset toimia jatkossa uutena merkittävänä monipuolisesti matkailijoille aitoja lappilaisia elämyksiä tarjoavana luontomatkailu- ja kokouskohteena ja hoiva-alan yksikkönä. Se omaa mahdollisuuden kasvaa uudenlaiseksi ja vetovoimaiseksi matkailukohteeksi.

Kohde

Kohde sijaitsee Patokoskella omalla 2,7 hehtaarin tontilla ja se rajoittuu Ounasjokeen, omaa rantaa jopa 200 metriä. Kartanomainen, jykevä entinen koulu on kivirakenteinen ja teknisesti hyvässä kunnossa. Kohteeseen on kohtuullisin kustannuksin saneerattavissa hotellitason 40 paikkainen majoitus, 80 paikkainen ravintola terasseineen, saunaosasto, pieni spa- ja gym-tila, viinikellari ja biljardihuone.

Kauppaan kuuluu lisäksi lähietäisyydellä oleva 36:n hehtaarin metsäinen luontoalue,mistä on hulppeat näkymät lappilaiseen vaaramaisemaan. Alueelle on mahdollisuus suunnitella erilaisia virkistys- ja aktiviteettipalveluja, sinne voi luoda ”tukikohdan” mm. revontuli- ja lumikenkäretkille, hiihtäjien taukopaikka, kesällä marjastus-, patikointi- ja luontoretket.  Alue tarjoaa puhtaan luonnon ja ilman kokemisen sekä Lapin mystiikan ja täydellisen hiljaisuuden kokemisen eri vuoden aikoina.

Sijainti ja saavutettavuus

Sijaintimme Lapissa on ihanteellinen, Rovaniemeltä 50 km Levin suuntaan. Rovaniemen ja Kittilän hyvien lentoyhteyksien lisäksi Patokoskelle on myös päivittäin useita bussivuoroja, jotka ajavat rautatieaseman kautta.

Kohteen hinta: Koulurakennus omalla tontilla 0,9 ha + rantatontti 1,8 ha + metsä 36 ha.

YHTEISHINTA 360 000 €

Optiot

Sinulla on mahdollista ostaa myös ”hotellin” lisäksi viereisellä tontilla olevat kahdeksan rivitalohuoneistoahyväkuntoisen omakotitalo sekä vapaa tontti valmiilla kunnallistekniikalla (vesi- ja viemärilinjat). 

————————————————————-

LINJA-AUTOTILAUSLIIKENNETTÄ HARJOITTAVA YRITYS

Vuosituhannen vaihteesta alkaen Lapissa toiminut yritys. Myydään yhtiön osakekanta yrittäjän eläköitymisen johdosta. Palvelun luotettavuus, kaluston varmuus ja siisteys, koulutettu henkilöstö ja heidän palvelualttius, sekä nopea reagointi asiakastarpeisiin ovat yrityksen vahvuuksia. Yrityksen autokalusto sisältää neljä linja-autoa.