Myytävät yritykset:

Uniikki paikka, kartanomainen miljöö Ounasjoen rantatontilla.

Tämä kohde soveltuu mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Voit kehittää vaikka matkailuun painottuvaa toiminta, erinomainen kokoustamispaikka, juhlien pitopaikka tai vaikkapa perheen kakkoskoti Lapissa. Tässä vain muutamia vaihtoehtoja lueteltuina, ja mielikuvitus ja luovuus ovat vain rajana suunnitelmille.

Viihtyiselle puistomaiselle ranta-alueelle ,rantaviivaa 200 metriä, on mahdollisuus lisärakentamiselle.

Betoninen rakennus on hyvässä teknisessä kunnossa,, mm. ikkunat on uusittu ja lämmitysjärjestelmä on edullinen pellettilämmitys. Tilaa on ”joka lähtöön”, voit pelata vaikkapa lentopalloa sisätiloissa, biljardia, oma spa-osastokin on helppo rakentaa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Jokimaisema-1.jpg
Rauhallinen rantaviiva.
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on DJI_0151-1024x767.jpg
Piha-alue rajoittuu Ounasjokeen ja toisella puolen tiehen Rovaniemi-Levi. Ranta-alueen koknaisala on noin 2,7 hehtaaria.

https://www.lapland.fi/fi/business-2/magic-light-river-hotellihanke/

Sijainti ja saavutettavuus

Sijaintimme Lapissa on ihanteellinen, Rovaniemeltä 50 km Levin suuntaan. Rovaniemen ja Kittilän hyvien lentoyhteyksien lisäksi Patokoskelle on myös päivittäin useita bussivuoroja, jotka ajavat rautatieaseman kautta.

Kohteen hinta: Koulurakennus omalla tontilla 0,9 ha + rantatontti 1,8 ha

YHTEISHINTA 235 000 €

————————————————————-

LINJA-AUTOTILAUSLIIKENNETTÄ HARJOITTAVA YRITYS

Vuosituhannen vaihteesta alkaen Lapissa toiminut yritys. Myydään yhtiön osakekanta yrittäjän eläköitymisen johdosta. Palvelun luotettavuus, kaluston varmuus ja siisteys, koulutettu henkilöstö ja heidän palvelualttius, sekä nopea reagointi asiakastarpeisiin ovat yrityksen vahvuuksia. Yrityksen autokalusto sisältää neljä linja-autoa.